Stadsverlichting

We blijven doorgaan met onze mooie bijeenkomsten van Stadsverlichting.

Iedere 2e zondag van de maand wordt er weer in meer dan 700 (!) huiskamers gemediteerd tussen 20.00 en 21.00 uur.  stadsverlichting

Het doel van deze gezamenlijke meditatie is om de sfeer en energie in de omgeving lichter te maken: stadsverlichting dus.
Deze meditatie wordt ook georganiseerd door het Centrum voor Verborgen Verlies aan de Zuidpoolsingel 172C. Ook jij bent van harte welkom. Tussen 19.45 en 20.00 uur is er koffie en thee. Om 20.00 uur start de meditatie van een uur.
Het is geen enkel probleem als je geen of weinig meditatie-ervaring hebt. Het wijst zich vanzelf. Na afloop kun je in stilte weer weggaan, maar je kunt ook ervaringen uitwisselen.

Een toelichting: als mensen samen stil zijn, hebben zij een harmoniserend effect op hun omgeving, zo blijkt uit onderzoek. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en zijn minder verkeersongevallen. Voor een betere wereld hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen stil bent.

In een tijd van verharding, individualisme en elkaar buitensluiten, wil Stadsverlichting een huiskamercultuur van samenhorigheid stimuleren: oases waar mensen welkom zijn voor een uur stilte, liefde en ontspanning, zodat zij zich weer thuis kunnen voelen – bij zichzelf, elkaar en in hun leefomgeving.

Je kunt meer informatie lezen op www.stadsverlichting.nu
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@verborgenverlies.nl of door Mieke te bellen 0625066375.
O ja, de toegang is kosteloos en als je geen of weinig meditatie-ervaring hebt is dat geen enkel  probleem.

De komende data zijn: 9 oktober, 13 november en 11 december 2016, 8 januari 2017, 12 februari, 12 maart, 9 april, 14 mei, 11 juni, 9 juli 2017.

 

Klik hier om naar bij de actuele agenda te gaan