Schitterende reactie op de opleiding van Jacob van Wielink

Schitterende reactie op de opleiding van Jacob van Wielink: “Fantastisch dat jullie met deze opleiding beginnen. Gedegen en inspirerend werk door twee vakvrouwen. Een goede en mooie start gewenst!”

Alleen al deze stralende Pinksterdag geeft je vleugels, de positieve en stimulerende reacties op onze opleiding nog meer.

Henny en ik (Mieke) zijn er al jaren van overtuigd dat meer kennis maar vooral meer vaardigheden in het aangaan van emotionele gesprekken een noodzakelijke ontwikkeling voor veel professionals is.

“Ik ga het maar uit de weg, mij te ingewikkeld en wat als de ander in huilen uitbarst? Daar zit ik niet op te wachten.”

Wat een gemiste kans om je betrokkenheid te tonen, om samen met je collega, je klant of een medewerker een volgende stap te zetten in het groeiproces dat verlies en ingrijpende veranderingen van ieder vraagt.

De opleiding Verlieskunde Verborgen Verlies voorziet bij dergelijke professionele vragen in een grote behoefte.

Bij de intakegesprekken van de deelnemers spelen steeds beide behoeftes een rol: de wens als mens in je eigen traject te groeien naast de behoefte professionele groei vorm te geven.

Je kunt leren je eigen verlieservaring te integreren, te verweven in je leven. Daarnaast kun je leren juist verborgen verlies te signaleren en hanteren. Dat maakt je zekerder en zo kun je het emotionele contact vol vertrouwen aangaan om zo het emotionele proces beter te ondersteunen.

Naast een schat aan wijsheid, ervaring, verbinding en plezier, biedt de opleiding Verlieskunde Verborgen Verlies zo een nieuw perspectief!

Er is nog plek en als je slim bent maak je gebruik van onze mooie vroegboekkorting.

 

Groeten en tot ziens,

Mieke de Bruin

0 Responses to “Schitterende reactie op de opleiding van Jacob van Wielink”


  • No Comments

Leave a Reply